Uw VvE vergadering online

Een VvE vergadering plannen in een handomdraai

Met VvE-site organiseer je een online én offline VvE vergadering in een handomdraai. Alle hulpmiddelen voor een goede ALV zijn binnen handbereik. Bijvoorbeeld een presentielijst maken, digitaal stemmen, besluitenlijst, maar ook het notuleren zijn onderdeel van onze software.

VvE-site iOS

Eenvoudig notuleren

Video vergadering mogelijkheid

Live stemmen

Online vergaderen met uw VvE was nooit zo effectief

Via VvE-site kunt u in een gebruiksvriendelijke applicatie online vergaderen met alle leden van uw VvE. Deze applicatie zorgt ervoor dat u de VvE-vergadering effectief houdt en dat u de juiste besluiten kunt nemen.

Online VvE vergadering

Videovergadering VvE

De videovergadering module van VvE-site bevat alle handige hulpmiddelen die je vandaag de dag mag verwachten van video vergader software. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig je scherm delen om een belangrijk document aan de overige leden te tonen, maar ook kan de voorzitter van de vergadering orde houden door de microfoons van de overige deelnemers uit te schakelen.

Digitaal stemmen

Via VvE-site kunt u tijdens de VvE vergadering online ook eenvoudig digitaal stemmen. Eigenaren die tijdens de vergadering niet aanwezig kunnen zijn geven via de app of via de website eenvoudig een machtiging aan een andere eigenaar.

VvE vergadering digitaal stemmen
VvE vergadering presentielijst

Presentielijst

Wanneer u een online VvE vergadering aanmaakt via VvE-site wordt er automatisch op basis van de (eerder ingevoerde) appartementen een presentielijst gegenereerd. Elke bewoner kan zichzelf bij binnenkomst van de vergadering present melden. Op die manier weet u precies wie er wel en niet aanwezig zijn en kunt u berekenen of er een geldig quorum is voor de te nemen besluiten.

Notuleren

Vooraf aan de online VvE vergadering stelt u eenvoudig een agenda op en tijdens de vergadering kunt u op basis van deze agenda eenvoudig notulen opstellen. Als de vergadering is afgerond kunt u de vergadering met 1 druk op de knop exporteren naar een PDF verslag, waar alle belangrijke zaken omtrent deze vergadering instaan, zoals de notulen, presentielijst, stemrondes, besluiten en actiepunten.

Genoeg gelezen? Probeer VvE-site nu 30 dagen gratis uit!

Digitaal vergaderen 30 dagen kosteloos uitproberen

Als u en de andere mensen waar u mee vergadert bovenstaande tips opvolgen, bent u verzekerd van een prettige en effectieve VvE vergadering. Bent u benieuwd naar onze software en naar het online vergaderen met uw VvE? Probeer onze software dan dertig dagen gratis uit en ontdek de vele mogelijkheden die dit biedt aan u als eigenaar van een appartement. Veel plezier bij uw komende VvE vergadering! 

Wat cijfers op een rijtje...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

VvE vergaderingen

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Super makkelijk, eenvoudig alle functies scheelt een hoop werk. In Corona tijd, mooie oplossing om toch te kunnen vergaderen. Klanten helpdesk prima, reageert onmiddellijk op vragen, dus een dikke pluim
Nico van Delft
VvE de Biermolen
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem