VvE vergadering online

90% van de VvE vergadering kunt u vooraf online regelen!

Op VvE-site kunt u met alle leden van de VvE in een gebruiksvriendelijke applicatie informatie uitwisselen. Zo kunt u de VvE vergadering effectief houden en daar de juiste besluiten nemen!

Gratis uitproberen

30 dagen gratis uitproberen

Effectieve VvE vergadering met VvE-site

De Vereniging van Eigenaren (VvE) heeft een aantal verplichtingen. Één daarvan is het minimaal één keer per jaar vergaderen. In een VvE-vergadering worden besluiten genomen en wordt het exploitatie-overzicht en de balans besproken. Ook wordt de begroting van het komende jaar vastgesteld evenals de servicekosten. Wat is belangrijk voorafgaande, tijdens en na een VvE-vergadering?

Vooraf

  • Stuur de uitnodiging voor de vergadering zowel per post als via een bericht op VvE-site.nl, minimaal 15 dagen voor aanvang van de vergadering. Op deze manier weten mensen gegarandeerd dat er een vergadering aan zit te komen. Mocht de papieren versie kwijtraken dan bent u in elk geval via een bericht op de hoogte gesteld van de geplande vergadering.
  • Zet duidelijke informatie in de uitnodiging. Betreft deze vergadering een specifiek onderwerp? Wat gaat er allemaal besproken worden? Wanneer en waar vindt de vergadering precies plaats? Het is verstandig deze uitnodiging via de VvE-site te delen zodat iedereen gemakkelijk kan nalezen hoe laat ze waar verwacht worden en over welke zaken ze op de hoogte moeten zijn.
  • Voeg bijlages toe. Ga je bijvoorbeeld het financieel jaarverslag bespreken? Voeg deze dan toe als bijlage. Dit maakt het voor iedereen een stuk makkelijker terug te vinden en je weet meteen welke documenten gelezen moeten zijn voor aanvang van de vergadering.

Tijdens

  • Zorg dat je de vergadering goed voorbereid hebt. Dit geldt niet alleen voor de voorzitter of het bestuur, maar voor elk lid van de VvE. Als je tijdens de vergadering beslissingen moet nemen maar je kent de achtergrond niet omdat je geen tijd hebt genomen je in te lezen raak je veel kostbare tijd kwijt. Als meerdere mensen onvoorbereid naar een vergadering komen loopt de vergadering al snel vast. Wanneer iedereen zich zo goed mogelijk inleest kan er een productieve en effectieve vergadering plaatsvinden.
  • Stel vragen. Het klinkt misschien vanzelfsprekend maar veel mensen houden liever hun mond om dan in de pauze of na afloop van de vergadering pas te vragen wat er nou eigenlijk met iets bedoeld werd. Op deze manier loop je achter de feiten aan. Veel beter is het om iemand subtiel te onderbreken en meteen te vragen wat er precies bedoeld wordt.
  • Gebruik de app van VvE-site om informatie zoals bijvoorbeeld onderhoudsplannen of offertes te delen. Dit scheelt een hoop printwerk en is dus beter voor het milieu!
  • Wees 'to the point'. Niet iedereen hoeft elk voorbeeld tot in detail te horen om jouw punt te snappen. Als er iets niet duidelijk is vragen mensen wel om meer uitleg (zie punt 5). Als je het verhaal wat je wilt vertellen kort en bondig houdt zorg je ervoor dat de aandacht van de andere personen in de vergadering op jou gericht blijft en de gedachten niet afdwalen.

Achteraf

  • Werk de notulen uit en deel deze via de VvE-site app of via de website. Op deze manier kan iedereen ze vinden. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Ook de besluiten- en actielijst kunnen hier gedeeld worden.
  • Lees de notulen door. Zo wordt je geheugen even opgefrist over alles wat er verteld is en alles wat gedaan moet worden. Ook kun je eventuele fouten in de notulen melden zodat deze aangepast kunnen worden.
  • Voer je taken uit. Als in een vergadering is vastgesteld dat je iets moet doen, wacht daar dan niet mee tot dat men je er weken of zelfs maanden later aan herinnert. Voer je taken uit zodra je daar tijd voor hebt. Op die manier kun je anderen inlichten van de progressie en voorkom je dat je vastloopt en geen tijd meer hebt om de taken uit te voeren. Ook heb je op deze manier nog tijd om via de VvE-site hulp te vragen.

Als jij en de andere mensen waar je mee vergadert deze tips opvolgen ben je verzekert van een prettige en effectieve vergadering. Veel plezier bij je komende vergadering!

Door met uw VvE gebruik te maken van een eigen website mét app zult u direct merken dat de betrokkenheid van de leden groter wordt, dat er tijdens de VvE vergadering sneller én betere besluiten worden genomen en tot slot: dat u er niet meer alleen voor staat!

Met onze VvE software kunt u op een moderne manier met enkele muisklikken doeltreffend alle eigenaren bereiken en moeiteloos (én veilig) documenten, bestanden en informatie beschikbaar maken.

Gratis uitproberen Bekijk functionaliteiten
VvE-site - Een website en app voor elke Vereniging van Eigenaars
VvE AppVvE App

Alle VvE-site functies op een rijtje...

VvE-site zit vol gebruiksvriendelijke en handige functies. Precies wat u nodig heeft! Mist u toch iets? Laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag!

Eigen domeinnaam

Uw VvE bereikbaar op een eigen domeinnaam, bijvoorbeeld www.vvesoeterdael.nl

Eigen account

Alle leden van de VvE krijgen een eigen account. Daarnaast kan u bijvoorbeeld ook huurders beperkt toegang geven

VvE Documenten uitwisselen

Een centrale plek voor alle VvE notulen, rapporten en andere documenten (onbeperkte opslag)

VvE Storingen melden

Reparatieverzoeken online indienen en automatisch doorsturen naar de technische commissie

VvE Agenda

Online agenda met daarin de VvE events, gepland onderhoud en actiepunten

VvE Forum en Prikbord

Eenvoudig berichten met de medebewoners uitwisselen via een digitaal prikbord en VvE forum

VvE Actielijst

Alle actiepunten in een handig overzicht. Toewijzen per persoon of per rol

Notificaties

D.m.v. push- en emailnotificaties zijn de leden van uw VvE altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

VvE App voor telefoons en tablets

Wij hebben voor zowel iOS als Android apps beschikbaar voor telefoon en tablets

Doorontwikkeling

Voortdurende doorontwikkeling op basis van feedback van onze gebruikers

En nog veel meer...

Meld uw VvE aan en ontdek de mogelijkheden

Ervaringen met VvE-site

Hieronder leest u wat andere klanten die u voorgingen van ons vinden.

Bianca Scheffer
(Website beheerder en lid), VvE Berliozrode (Zoetermeer)

VvE-site is een aanrader voor eigenaren, omdat je gelijk aan de slag kan. Het is duidelijk en overzichtelijk. Complimenten aan de bedenker!

Noek Pouw
VvE Joan Melchior Kemperstraat (Amsterdam)

Een fantastisch hulpmiddel voor alle VvE's. Alles wat je van een VvE-pagina verwacht zit er in en het werkt allemaal goed en is zeer gebruiksvriendelijk!

Anja Hulsbus
VvE Dream homes 2 te (Payallar, Turkije)

Dit is een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke VVE site. Onze eigenaren zijn erg blij met de site. Ga zo door!!!!

Robbert Geerdinck
Vereniging van Eigenaars flat President Steynstraat en Ceintuurbaan (Deventer)

Wat een top site. Twee weken geleden aangemeld. En direct resultaten kunnen boeken. Binnen een week een VVE vergadering kunnen plannen waar we normaal 3 maanden over deden. Binnen een week een correcte ledenlijst opgesteld wat nog nooit gelukt is.

Ray de Jongh
VvE Spazio Apollo (Zoetermeer)

VvE-site speelt een cruciale rol in ons SMART-VvE concept. Alle communicatie en informatie is altijd en overal beschikbaar. Kortom, een absolute aanrader voor elke VvE!

Esther Verloop
VvE Camyra I (Vleuten)

Fijne veilige site. Wij hebben ons huishoudelijk reglement, jaarverslag en onderhoudsplan erop gezet. Zo kunnen alle bewoners de informatie zelf snel opzoeken (bijvoorbeeld om te laten zien aan evt. toekomstige kopers) - handig!

A.A. Zijlstra
VvE Buizerdlaan 87-133 (Delft)

Een prima site die voldoende mogelijkheden biedt voor onze kleine VVE (24 leden).

Geert van Dijken
VvE de Parade (Eindhoven)

De website ziet er zeer verzorgd en toegankelijk uit! Onze dank voor dit initiatief!

Lex Spaargaren
VvE Bonnehofstee (Alkmaar)

Een prima site en heel eenvoudig te gebruiken. Mijn complimenten!

Of lees onze reviews op Trustpilot
Klik hieronder om Trustpilot te openen
TrustPilot

Uw VvE-site kan vandaag nog online zijn!

In deze tijd van digitale communicatie kan uw VvE niet achterblijven. Zet vandaag de eerste stap en maak een account aan. U kunt het eerst 30 dagen gratis proberen.

Gratis uitproberen Bekijk de prijzen

Verrassend laag geprijsd!

Kleine VvE

Tot 10 appartementen

9.95

per maand

Eigen domeinnaam: Ja

Opslagruimte: Onbeperkt

Vrij van reclame: Ja

Apps voor iOS en Android: Ja

Maximaal 10 appartementen

Gratis uitproberen

Middelgrote VvE

Tot 25 appartementen

19.95

per maand

Eigen domeinnaam: Ja

Opslagruimte: Onbeperkt

Vrij van reclame: Ja

Apps voor iOS en Android: Ja

Maximaal 25 appartementen

Gratis uitproberen

Grote VvE

Meer dan 25 appartementen

29.95

per maand

Eigen domeinnaam: Ja

Opslagruimte: Onbeperkt

Vrij van reclame: Ja

Apps voor iOS en Android: Ja

Appartementen Onbeperkt

Gratis uitproberen

Bovenstaande tarieven zijn exclusief BTW.

Zo is VvE-site ontstaan

VvE-site is in 2011 opgericht door Martin Pruim. Hij maakte toen zelf deel uit van een Vereniging van Eigenaren, en de communicatie daarin was veel "gedoe" - om het maar zachtjes uit te drukken.

Belangrijke informatie werd uitgewisseld via e-mails, brieven of het mededelingenbord in de entree, maar daarbij ging vaak veel fout. Irritaties en miscommunicatie waren het gevolg, en bovendien kostte al die communicatie de VvE-bestuursleden enorm veel tijd.

Als programmeur en app-ontwikkelaar wist Martin: "Dat moet makkelijker kunnen...".

Hij ontwikkelde een online oplossing, in eerste instantie voor zijn eigen VvE maar al snel gingen meer VvE's ermee werken. Dat was het begin van VvE-site.nl, en inmiddels regelen ruim 400 VvE's met tienduizenden leden hun communicatie en VvE-zaken daarmee.

Wilt u uw VvE-zaken ook eindelijk efficiënt en makkelijk regelen, en alle communicatie eromheen stroomlijnen? Kies dan voor VvE-site.nl!

Gratis uitproberen
VvE-site - Een website en app voor elke Vereniging van Eigenaars

Neem contact met ons op

U kunt via onderstaande formulier alles aan ons vragen. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Mail en supportadres
info@vve-site.nl

Postadres
Postbus 8096
1201 HB Hilversum

Telefoon (alleen verkoop):
035-203 1941