Gemak voor bestuur en leden: een eigen VvE portaal

Gemak voor bestuur en leden: een eigen VvE portaal

Een VvE kent veel voordelen voor de leden. Het bestuur kan hier echter de handen vol aan hebben: er moet namelijk nogal wat geregeld worden om te zorgen dat het pand in topconditie is en blijft. Dat kan nogal onoverzichtelijk worden wanneer ieder bestuurslid dit op een eigen manier administreert. Gelukkig is daar een oplossing voor: een VvE portaal mét eigen website. Voor leden en bestuur. Zo kan het hele VvE beheer in één portaal worden geregeld.


30 dagen gratis uitproberen


VvE-site iOS


VvE-site Android

VvE bestuur vanuit het portaal

Kasten vol mappen: ledenadministratie, financiën, onderhoudscontracten, vergaderstukken, notulen, jaarverslagen. Elk bestuurslid heeft wel wat mappen, over de onderwerpen waar diegene voor verantwoordelijk is. Een echt overzicht is er niet. De overstap naar de digitale administratie is misschien al gemaakt, maar nu staan de verschillende mappen verspreid over meerdere computers. Ook niet ideaal. Zou het niet veel efficiënter zijn wanneer àlle documenten met betrekking tot het beheer in een VvE portaal zouden staan, waar alle bestuursleden bij kunnen? Maak dan kennis met VvE-Site. Hét VvE portaal waar inmiddels meer dan 550 VvE’s mee werken.

Omdat documenten onbeperkt worden opgeslagen in de cloud, zijn deze altijd en overal beschikbaar. U bepaalt wie toegang heeft tot welke documenten, zodat u helemaal kunt voldoen aan de privacywetgeving. Alle taken die bij het beheer van een VvE komen kijken, kunt u regelen in dit portaal. Geen wirwar meer aan spreadsheets, tekstdocumenten, boekhoudbestanden en e-mails in allerlei losse programma’s.

vve portaal 2

Ervaar het gemak

Het overzichtelijke VvE portaal is intuïtief en daardoor gemakkelijk om mee te werken. De VvE heeft een eigen app en website, waar u als bestuur en de leden alles kunnen regelen.
U zult zien dat het VvE beheer een stuk efficiënter kan. De lijst met functionaliteiten is bijna eindeloos. We zullen een aantal van de belangrijkste mogelijkheden benoemen:

  • Versturen van e-mails en uitnodigingen voor vergaderingen
  • Digitaal vergaderen, inclusief scherm delen, direct notuleren en videoopnames, die achteraf meteen beschikbaar zijn
  • Beheren van de financiële- en ledenadministratie
    Bewaren van documenten, zoals aktes, onderhoudscontracten en correspondentie
  • Digitaal mededelingenbord en forum
  • Digitaal stemmen, de uitslag wordt automatisch berekend
  • Storingen en reparatieverzoeken melden en automatisch doorsturen
  • Notificaties voor belangrijke mededelingen

Ontwikkeld voor en door VvE bestuurders

De kracht van het portaal van VvE-Site ligt in de achtergrond. Oprichter Martin Pruim maakte jarenlang deel uit van een VvE bestuur en liep tegen dezelfde problemen aan: inefficiëntie en onoverzichtelijkheid. Met zijn kennis van programmeren heeft hij vervolgens een VvE portaal ontwikkeld, waarin zowel leden als bestuurders alles kunnen regelen. Het portaal van VvE-Site is dus écht ontwikkeld vanuit het standpunt van de VvE beheerder. Gebruiksgemak is de belangrijkste factor.

Mist u toch een functionaliteit in het portaal, dan denken de ontwikkelaars graag met u mee over hoe dit aan de software kan worden toegevoegd. Zo werkt u zelf mee aan de ontwikkeling van het VvE portaal dat u gebruikt.

Ervaar het VvE portaal zelf

Hoewel het bijna onmogelijk is om alle functionaliteiten in één artikel te bespreken, begrijpen we als geen ander dat u graag met eigen ogen wil zien waarom al meer dan 550 VvE’s gebruik maken van VvE-Site. Plan daarom een vrijblijvende demo in, waarin we u graag het VvE portaal laten zien. Hier heeft u meteen de gelegenheid om al uw vragen te stellen.
Ervaren hoe het VvE portaal voor uw VvE kan werken? Vraag vandaag nog een proefabonnement aan en probeer 30 dagen gratis. Wanneer u overtuigd bent van het gemak kunt u dit proefabonnement naadloos omzetten in een regulier abonnement.

Liever eerst antwoord op uw vragen of weten wat het uw VvE gaat kosten? Neem dan gerust even contact met ons op of bekijk de tarieven.


30 dagen gratis uitproberen

Wat cijfers op een rijtje…

10+

Jaar ervaring

550+

VvE’s

30K+

Gebruikers

1K+

VvE vergaderingen

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig.
Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Super makkelijk, eenvoudig alle functies scheelt een hoop werk.
In Corona tijd, mooie oplossing om toch te kunnen vergaderen.
Klanten helpdesk prima, reageert onmiddellijk op vragen, dus een dikke pluim
Nico van Delft
VvE de Biermolen
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo’n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem