Elke VvE heeft belang bij een eigen website en app

Elke VvE van Nederland heeft er belang bij om een eigen website met app te maken. Via een dergelijk platform van VvE-site verzamelt u niet alleen informatie, maar kunt u ook discussies voeren, vergaderingen organiseren en elektronische stemrondes coördineren. Op die manier verzamelt u alle belangrijke informatie en activiteiten van uw VvE op één centraal plek online. Niet alleen de bestuursleden maar de gehele VvE heeft er belang bij dat alles op één centraal punt te vinden is. Zo kunnen leden ook eenvoudig antwoord vinden op korte of simpelere vragen. Staat het antwoord nog niet online? Dan maakt het forum het mogelijk om de vraag online te stellen aan de rest van de VvE.

Stimuleert de saamhorigheid

Alles over uw VvE op één plek

In het belang van uw VvE

De voordelen en het belang voor uw VvE

Al vele VvE’s van Nederland maken gebruik van de software van VvE-site waarmee ze alles omtrent hun vereniging op één centraal punt verzamelen. Deze verenigingen zijn inmiddels ook bekend met het grote belang dat een VvE hierbij kan hebben. Omdat de communicatie via de website en app duidelijk is en omdat alle informatie overzichtelijk is opgeslagen, vergroot onze software het saamhorigheidsgevoel en de betrokkenheid van leden aanzienlijk. Uiteraard biedt onze software ook uitkomst wanneer u een VvE gaat oprichten. Zo heeft u vanaf het begin al alle informatie op één centraal punt staan.

uitleg appartement en eigenaren

Maak in het belang van uw VvE kosteloos een proefaccount aan

Wilt u net als vele andere VvE’s van Nederland gebruikmaken van onze software waarmee u alles omtrent uw vereniging op één centraal punt verzamelt? En wilt u graag ontdekken in hoeverre uw VvE belang heeft bij een eigen website en app? Maak dan kosteloos een proefaccount aan, waarmee u dertig dagen lang onze software uit kunt proberen. Het aanmaken van een proefaccount duurt slechts vijf minuten, waarna u direct aan de slag kunt gaan met uw website en app. De leden van uw VvE nodigt u uit via hun e-mailadres, zodat ook zij het nieuwe platform kunnen uitproberen. U zult al snel merken dat u niet meer zonder kunt, net als vele andere VvE’s in Nederland. 

Cijfers die van belang zijn op een rijtje...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

Updates

Wat andere VvE's zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend en van groot belang voor onze VvE!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Onze VvE heeft veel belang bij onze VvE-site: melding en status van storingen, de persoonlijke gegevens van de leden (met de privacy-elementen die de AVG eist), de agenda, de hulp bij (digitale) vergaderingen, het prikbord en de opslagruimte voor documenten. Alles gat zoals het moet gaan.
VvE de Vredenburg
Utrecht
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle zaken die van belang zijn voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem