VvE-beheer: ontdek de kracht van moderne tools

VvE-beheer: ontdek de kracht van moderne tools

Beheert u al langere tijd de VvE, dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om taken effectief aan te pakken. Daarnaast is duurzaamheid een steeds actueler onderwerp. Hierdoor wordt het VvE beheer eerder onoverzichtelijker en minder gestructureerd. Herkenbaar? Dan is het tijd voor verandering! Hoe kan een VvE tool u helpen om efficiënt beheer en duurzaamheid te combineren? Lees snel verder of vraag direct een proefabonnement aan.

VvE-site iOS

Voordelen van duurzaam en efficiënt VvE beheer

Duurzaam, het is misschien wel een van de meest gebruikte woorden van dit moment. Alles moet duurzamer, maar is dat wel realistisch? Voor VvE beheer brengt duurzaamheid veel voordelen met zich mee. Zomaar enkele voorbeelden van het milieuvriendelijker maken van het complex zijn:

 • Energie efficiënter gebruiken
 • Afval verminderen
 • Groene initiatieven stimuleren

Naast duurzaamheid is efficiëntie natuurlijk ook een belangrijk onderwerp wanneer het gaat over VvE beheer. Want waarom zou u hiervoor geen gebruik maken van een alles-in-één tool, die u het werk makkelijker maakt? Moderne tools zoals VvE-Site zorgen dat de taken die bij VvE beheer komen kijken sneller én beter kunt uitvoeren. Zo houdt u tijd over en kunt u met hetzelfde gemak de tevredenheid van VvE leden verhogen.

Omdat documenten onbeperkt worden opgeslagen in de cloud, zijn deze altijd en overal beschikbaar. U bepaalt wie toegang heeft tot welke documenten, zodat u helemaal kunt voldoen aan de privacywetgeving. Alle taken die bij het beheer van een VvE komen kijken, kunt u regelen in dit portaal. Geen wirwar meer aan spreadsheets, tekstdocumenten, boekhoudbestanden en e-mails in allerlei losse programma’s.

VvE beheer met moderne tools

Excelbestanden, mappen met administratie, losse e-mailboxen en weinig overzicht. Dat is hoe de administratie van veel VvE beheerders eruit ziet. Dit kan natuurlijk een stuk efficiënter! Wat denkt u hiervan:

 • Efficiënte en overzichtelijke communicatie met VvE beheerders en leden
 • Opslaan en delen van documenten
 • Financiële administratie bijhouden
 • Ledenadministratie 
 • Onderhoudsplanning
 • Vergaderen
 • Stemmen
 • Mededelingenbord

Klinkt te mooi om waar te zijn? Gelukkig is het dat niet! Het portaal van VvE-Site biedt dit en zelfs nog meer. Bekijk alle functionaliteiten hier

 

Probeer en oordeel zelf

Het VvE beheer portaal van VvE-Site is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen. Waar eigenaar Martin in de praktijk tegenaan liep, heeft hij doorvertaald in een ultra intelligente tool en mobiele app.

Daardoor hoef u niet langer overal een gedeelte van de administratie verspreid te hebben maar kan alles in één en dezelfde tool. Merkt u dat u een bepaalde functionaliteit mist? Dan staat hij er graag voor open om VvE-Site verder uit te breiden, zodat het portaal alles biedt dat nodig is voor het VvE beheer. 

Omdat we zo overtuigd zijn van de kracht van de tool, geven we u graag de mogelijkheid om VvE-Site 30 dagen lang gratis te proberen. Zonder verplichtingen, zodat u nergens aan vast zit. Tijdens deze proefperiode kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten, zonder beperkingen. Besluit u om het portaal te blijven gebruiken? Dan blijven alle gedane instellingen behouden en kunt u meteen aan de slag. 

Overweldigd door alle functionaliteiten of wilt u graag even alle mogelijkheden doornemen? Dan plant u online een demo in. We vertellen u dan alles over te tool en laten zien hoe u hier slim mee kunt werken. 

Wat cijfers op een rijtje...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

VvE vergaderingen

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Super makkelijk, eenvoudig alle functies scheelt een hoop werk. In Corona tijd, mooie oplossing om toch te kunnen vergaderen. Klanten helpdesk prima, reageert onmiddellijk op vragen, dus een dikke pluim
Nico van Delft
VvE de Biermolen
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem