Toekomstbestendig met VvE-beheer online

Toekomstbestendig met VvE-beheer online

Beheren van een VvE kan behoorlijk veel tijd en moeite kosten. Zeker wanneer de beheerders allen documenten op hun eigen computer bewaren en hier geen online tool voor wordt gebruikt. Het kan dan lastig zijn om een goed en duidelijk overzicht te krijgen en te houden.

Bij het beheren van een VvE komt ook behoorlijk veel kijken: financiële administratie, plannen van reparaties en het organiseren van ledenvergaderingen zijn zomaar enkele voorbeelden. Wel zo praktisch als u dit allemaal overzichtelijk kunt beheren in een portaal voor VvE-beheer online. In dit artikel bespreken we de voordelen van VvE-beheer online voor kleinere VvE’s en waarom u dit kunt inzetten om klaar te zijn voor de toekomst.

VvE-site iOS

Eenvoudig notuleren

Video vergadering mogelijkheid

Live stemmen

De voordelen van VvE-beheer online

Het gebruik van een tool voor het online beheren van een VvE kent veel voordelen. Lees snel verder en ontdek wat de grootste voordelen zijn voor u.

 1. Bespaar tijd en geld
  Het handmatig bijhouden van de adminstratie, verwerken van financien, communicatie met VvE leden en dergelijke kost vaak veel tijd. Zeker wanneer dit handmatig wordt gedaan. Met een online portaal voor VvE-beheer staat alle informatie op één plek. Daardoor is het makkelijk en snel om de gegevens die u zoekt te vinden, verwerken en te delen.

  Digitaal bewaren van documenten bespaart daarnaast ook nog ééns flink wat geld, omdat geen dure cartridges meer hoeven te worden gekocht om documenten te printen. Ook bespaart u op kastruimte, omdat niet alles meer in mappen hoeft te worden bewaard maar gewoon online beschikbaar is.

  Nóg meer tijd besparen? Een oline tool zorgt ervoor dat documenten makkelijk te vinden zijn met een zoekfunctie. U hoeft dus niet meer verschillende mappen door te bladeren om te vinden wat u zoekt.

 2. Til communicatie naar een hoger niveau
  Door een online portaal te gebruiken, is het eenvoudiger om onderling te communiceren. Dat geldt zowel voor eigenaren als het bestuur. Informatie kan gemakkelijk worden uitgewisseld. Denk dan bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, notulen van vergaderingen en aankondigingen van evenementen of onderhoud.
  De tool van VvE-Site gaat nóg een stapje verder: vanuit deze tool kan alle communicatie worden verzonden en ontvangen. Zo heeft u alles overzichtelijk bij elkaar.

 3. Plan reparaties
  Door een online kalender te gebruiken, kunnen reparaties eenvoudiger worden ingepland. Hier kunnen ook reminders in worden geplaatst voor regulier en terugkerend onderhoud. Daardoor wordt het makkelijker om reparaties tijdig in te plannen en geen zaken te missen.

 4. Altijd toegang tot informatie
  Omdat alle documenten die betrekking hebben op het VvE-beheer online beschikbaar zijn, zijn deze altijd inzichtelijk. Zo is informatie altijd bereikbaar, ook wanneer iemand niet thuis is. Door een duidelijke structuur aan te houden in het opslaan van de documenten, kunnen zaken als notulen, nieuwsberichten en andere zaken snel worden gevonden.

 5. Verhoog de waarde van onroerend goed
  Goed VvE-beheer en onderhoud aan het gebouw zorgt voor een hogere waarde van het onroerend goed. Immers, een potentiële koper weet direct dat het onderhoud in orde is én dat onderlinge communicatie binnen de VvE goed is. De verkoopprijs of verhuurprijs van de woningen zullen daardoor stijgen.

 6. Verbeter de veiligheid
  Inzicht in wie en wanneer toegang heeft tot het gebouw, zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om te herkennen of een onbekende binnen het gebouw daar ook hoort te zijn. Daarnaast kunnen ook alarmen of andere veiligheidsmaatregelen eenvoudig worden beheerd. Dat zorgt ervoor dat bewoners zich veiliger voelen en dat het inbraakrisico wordt verkleind.
vve beheer online (2)

Klinkt leuk, maar is het niet heel duur?

Eén van de meest gestelde vragen voor een online VvE-beheer platform is, logischerwijs, wat de kosten zijn. Daar kunnen we kort over zijn: dat is namelijk helemaal afhankelijk van het aantal appartementen binnen de VvE. Als u het ons vraagt, heeft u de beschikking over een zeer uitgebreid pakket tegen een wel heel scherpe prijs. Maar ja, dat is wat wij zelf vinden. Oordeel zeker zelf en bekijk ons prijsoverzicht.

VvE-Site gebruiken voor VvE-beheer online?

Bent u er klaar voor om uw VvE toekomstbestendig te maken? Zorg voor een efficiënte en gebruiksvriendelijke tool en houdt meer tijd over voor uw hobby’s en andere dingen.

Tijdens de gratis demo laten we graag zien welke mogelijkheden u allemaal heeft binnen het portaal van VvE-Site én hoe u hier het VvE-beheer eenvoudig en online kunt regelen.

Liever zelf de tool aan de tand voelen? Probeer dan 30 dagen gratis. Overtuigd? Dan zetten we het account graag om in een abonnement. Zo hoeft u maar één keer alles in te stellen

Wat cijfers op een rijtje...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

VvE vergaderingen

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Super makkelijk, eenvoudig alle functies scheelt een hoop werk. In Corona tijd, mooie oplossing om toch te kunnen vergaderen. Klanten helpdesk prima, reageert onmiddellijk op vragen, dus een dikke pluim
Nico van Delft
VvE de Biermolen
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem