VvE beheer: kosten besparen en efficiënter werken? Dat kan!

VvE beheer: kosten besparen en efficiënter werken? Dat kan!

Het beheer van een VvE kan een hele hoop werk zijn. U moet immers met allerlei zaken rekening houden zoals administratie, technisch- & financieel beheer en juridisch advies. Het liefst zou u al deze zaken op één centrale plek willen beheren zonder dat uw VvE beheer kosten de pan uit rijzen. Nou, in dat geval hebben wij gelukkig goed nieuws voor u! Wij bieden namelijk een totaaloplossing aan waarmee u uw VvE zaken efficiënt en gemakkelijk kunt beheren, namelijk het veelzijdige portaal VvE beheer. Eén overzichtelijk en veilig portaal waar alle VvE beheerstaken centraal staan. Klinkt goed, toch? Lees verder, we vertellen u er meer over. Of vraag direct een vrijblijvende demo aan.

VvE-site iOS

Eenvoudig notuleren

Video vergadering mogelijkheid

Live stemmen

VvE beheer kosten: uitbesteden of zelf doen?

Een VvE beheren kan een intensief en tijdrovend proces zijn. Met name wanneer er nog veel taken handmatig worden uitgevoerd, zoals het uitwisselen van belangrijke informatie via e-mails, mededelingen via een prikbord in de entree, het handmatig bijwerken van de ledenadministratie enzovoort. Om deze reden vragen veel VvE-leden zich af of ze het VvE beheer niet beter kunnen uitbesteden. Dat scheelt immers een hoop werk, toch?

Als u het VvE beheer wilt uitbesteden, is het belangrijk om vooraf goed na te denken over welke VvE beheertaken u wilt laten uitvoeren door een bureau. Ook moet vooraf duidelijk zijn wat de maximale kosten mogen zijn van het uitbesteden van het VvE beheer. Allemaal een heel gedoe, zeker gezien het feit dat veel bureaus over het algemeen niet transparant zijn over hun kostenplaatje. Ook moet er goed onderzoek worden gedaan naar de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Omdat bovenstaande allemaal veel werk is, vinden wij van VvE-site dat u het VvE beheer beter zelf kunt uitvoeren. Maar dan wel in één keer goed! Om uw VvE beheer kosten laag te houden en daarnaast ook nog eens efficiënt te werk te gaan kunt u gebruik maken van het portaal van VvE-site. De gebruikskosten zijn afhankelijk van het aantal appartementen, echter liggen deze vaak tussen de € 4,95 en € 19,95 per maand (excl. BTW). Om u alvast een totaaloverzicht te geven, kunt u in het prijsoverzicht exact zien welk bedrag voor uw VvE van toepassing is.

vve beheer kosten

Portaal VvE beheer: van administratie tot digitaal stemmen

Omdat het beheren van een VvE veel tijd en energie kost en vele taken met zich meebrengt, hebben wij ervoor gezorgd dat ons VvE portaal alle benodigde functies bevat om het beheer van een VvE gemakkelijker te maken. Met ons portaal kunnen VvE’s efficiënter worden beheerd omdat alle belangrijke informatie, documenten en communicatie op één centrale plek beschikbaar zijn. Denk hierbij aan verschillende handige functies zoals een financieel overzicht, centraal documentbeheer, een meldpunt voor meldingen en klachten, inzicht in het onderhoud en de status van het pand en mogelijkheden voor communicatie en vergaderingen. Al deze functies dragen bij aan een efficiënt beheer van de VvE en betere communicatie tussen de leden en het bestuur.

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle functies? Neem dan eens een kijkje op deze pagina waar we alle handige functies voor u uitgebreid op een rijtje hebben gezet. Zo weet u direct of ons portaal bij uw behoeftes aansluit. Handig!

Waarom VvE-site?

VvE-site.nl is dé specialist in het ondersteunen van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bij het beheer van hun pand. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van VvE-beheer en bieden een compleet pakket aan diensten aan om het beheer van VvE’s te vereenvoudigen en te optimaliseren. Dit om uw VvE beheer kosten zo laag mogelijk te houden! Bij ons staat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Met ons VvE portaal hebben leden van de VvE altijd en overal toegang tot alle informatie over het beheer van het pand. Wij zijn er trots op dat we al vele VvE’s hebben kunnen helpen bij het optimaliseren van hun beheer en kijken ernaar uit om ook uw VvE te ondersteunen.

Probeer nu gratis het portaal VvE beheer

Hebben wij u overtuigd hoe u met ons portaal VvE beheer kosten kunt besparen? Om nog maar niet te spreken over alle onnodige miscommunicatie en frustraties? Wacht dan niet langer en vraag direct een demo aan! U kunt de eerste 30 dagen volledig vrijblijvend kennismaken met ons portaal. Liever toch eerst overleggen met één van onze professionals? Plan dan eenvoudig online een afspraak in. We leiden u graag rond in de tool. Wacht niet langer en probeer vandaag nog gratis!

Wat cijfers op een rijtje...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

VvE vergaderingen

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Super makkelijk, eenvoudig alle functies scheelt een hoop werk. In Corona tijd, mooie oplossing om toch te kunnen vergaderen. Klanten helpdesk prima, reageert onmiddellijk op vragen, dus een dikke pluim
Nico van Delft
VvE de Biermolen
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem