Support

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan onderaan de pagina contact met ons op.

Kan onze VvE ook een verwerkersovereenkomst met jullie sluiten in het kader van de AVG wetgeving?

Ja dat kan! Wij hebben een standaard verwerkersovereenkomst opgesteld. Als uw VvE een abonnement bij ons heeft of gaat nemen kunt u een mail sturen aan avg@vve-site.nl om de standaard verwerkersovereenkomst op te vragen.

Is er een handleiding beschikbaar?

Ja, deze is er sinds kort en we werken hard om deze uit te breiden, zie deze link.

Help! Ik kan niet inloggen.

Als je niet kan inloggen, maar je wel een uitnodiging van jouw VvE hebt gekregen voor VvE-site dan is waarschijnlijk jouw wachtwoord of e-mail adres niet correct. Controleer naar welk e-mail adres jouw uitnodiging is gestuurd. Als je daarmee nog niet kan inloggen, ga dan naar deze pagina om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Weet je zeker dat je wachtwoord klopt, maar kan je nog steeds niet inloggen? Het kan het zijn dat jouw browser door een instelling geen cookies accepteert. Je kan dit in de instellingen van je browser controleren.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je kan jouw wachtwoord wijzigen door rechtsbovenin op het gebruikersicoon te klikken en vervolgens kies je 'Wachtwoord wijzgen'. Je vult daar eerst het oude en vervolgens 2 keer het nieuwe wachtwoord in en klikt op opslaan.

Hoe kan ik mijn email adres wijzigen?

U kunt het mail adres zelf wijzigen na eenmalig inloggen met het oude email adres. Daarna klik je rechtsbovenin op het gebruikersicoon en kies je vervolgens 'Mijn gegevens'.

Kunnen jullie mijn partner ook uitnodigen?

Raadpleeg hiervoor jouw Site-beheerder. Als je ingelogd bent kan je op de Ledenlijst kijken wie de Site-beheerder is. Die kan vervolgens het e-mail adres van jouw partner toevoegen.

Ik heb een notificatie van een nieuw bericht of document ontvangen, maar kan het niet vinden!

Kijk of je via het Logboek op de Homepage bij het betreffende document of bericht kan komen. Lukt dit niet, vraag dan jouw Site-beheerder om hulp!

Wie is onze Site-beheerder?

Als je ingelogd bent kan je op de Ledenlijst kijken wie de Site-beheerder is.

Ik ga verhuizen, hoe kan ik mij afmelden voor VvE-site?

Vraag jouw site-beheerder of hij jouw account wilt verwijderen en geef daarbij aan dat hij de nieuwe bewoner moet toevoegen aan de site.

Ik krijg te veel e-mail notificaties, wat kan ik hieraan doen?

Als je bent ingelogd kan je onder 'Mijn gegevens' instellen hoe vaak (direct, dagelijks of wekelijks) je een notificatie wilt ontvangen. Daarnaast kan je precies aangeven voor welke onderdelen je wel of niet op de hoogte gehouden wilt worden.