Er zijn al 6167 VvE's met een eigen website op VvE-site!

Alle voordelen van VvE-site premium

  • Eigen domeinnaam
  • Vrij van reclame
  • Module onderhoud
  • Rechten instellen
  • Logo en huisstijl aanpassen
  • Items archiveren
  • Zelf rollen en groepen aanmaken
  • Ongelimiteerde opslagcapaciteit

Premium versie

VvE-site premium bevat meer functies dan de gratis versie. U kunt de premium versie 14 dagen gratis uitproberen. Hieronder laten we zien welke extra functies de premium versie biedt.


Uw eigen domeinnaam!

VvE-site op uw eigen domeinnaam!

Uw VvE kan met VvE-site premium gebruik maken van een eigen domeinnaam! Op uw eigen domeinnaam wordt direct het inlogscherm van VvE-site getoond. Eén .NL domeinnaam met SSL certificaat (voor de beveiliging) zit inbegrepen in het premium abonnement. Dus geen extra kosten!


Vrij van reclame

Uw VvE-site vrij van reclame

In de premium versie hoeft u niet bang te zijn dat u gestoord wordt door knipperende banners of advertenties van onze dienstverlenersgids. Wij schakelen alle reclame voor u uit.


Module onderhoud

Inzicht in het meerjarenonderhoud van uw gebouw

Met de module onderhoud krijgt uw VvE inzicht in het onderhoud dat de komende jaren aan uw gebouw gaat plaatsvinden. Tevens wordt er een geschiedenis van het gepleegde onderhoud bijgehouden zodat u bijvoorbeeld ten alle tijden kunt terugkijken wanneer de schilder voor het laatst is geweest.

Weten wanneer u onderhoudskosten heeft

Naast de registratie van het onderhoud kunt u nu ook met één druk op de knop een visuele weergave krijgen van de onderhoudskosten van uw VvE. De eerste van de twee grafieken die wij aanbieden geeft per maand een overzicht hoeveel er uitgegeven wordt en bevat ook een cumulatieve weergave van het onderhoud in het betreffende jaar.

Inzicht in de grootste kostenposten van uw VvE

Verschaf uw VvE leden inzicht in de onderhoudskosten. Met dit cirkeldiagram kunt u per jaar zien welk bedrag en percentage er aan welke soort onderhoud wordt uitgegeven.


Rechten instellen

Bepalen wie wat mag op uw VvE-site

Wilt u bepaalde taken delegeren aan andere leden? Mogen bijvoorbeeld mensen van het bestuur ook documenten plaatsen en mappen aanmaken? Dan kunt u de module rechten gebruiken waarin u precies kunt instellen wie waarvoor geautoriseerd is.


Logo en huisstijl aanpassen

VvE-site aanpassen naar eigen smaak

Wilt u zelf bepalen hoe uw VvE-site eruit ziet? Dat kan! U kunt met de premium versie zelf kiezen welke kleuren u voor welk onderdeel wilt gebruiken.


Zelf rollen definiëren

Bepaal zelf welke rollen en functies u voor uw VvE gebruikt

Als u in uw VvE eigen commissies heeft die niet voorkomen in de standaard rollen en groepen van VvE-site dan kunt u in de premium versie zelf rollen en groepen aanmaken en ongebruikte rollen uitschakelen. Deze aangemaakte rollen kunt u weer gebruiken om bijvoorbeeld een groepsbericht naar te sturen of toegang te geven tot bepaalde mappen in de module Documenten.


Items archiveren

Archiveer oude berichten

Wordt de lijst met berichten op het prikbord (en andere modules) wel erg lang, maar wilt u items niet definitief verwijderen? In de premium versie krijgt u er een extra hulpmiddel bij: Archiveren! Zo verwdijnen de items uit de lijst, maar kunt u ze eenvoudig weer opvragen.


Ongelimiteerde opslagruimte

Geen zorgen om uw bestanden bij ons op te slaan

In de premium versie hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u de limieten van de beschikbare opslagruimte bereikt. U krijgt van ons een ongelimiteerde opslagruimte.


Kleine VvE's

Tot 10 appartementen

€4,95

Per VvE/maand*

14 dagen gratis uitproberen

Middelgrote VvE's

Tot 25 appartementen

€9,95

Per VvE/maand*

14 dagen gratis uitproberen

Grote VvE's

Meer dan 25 appartementen

€19,95

Per VvE/maand*

14 dagen gratis uitproberen

Tarieven zijn exclusief BTW. U start bij VvE-site altijd met de gratis versie. Daarvandaan kunt u de premium versie 14 dagen gratis uitproberen en eventueel een abonnement afsluiten.

Gratis website aanmaken