Veelzijdig portaal VvE beheer

Beheer van een VvE is veelomvattend. U bent verantwoordelijk voor officiële documenten, onderhoud, vergaderingen, administratie én iedereen die een belang heeft in het pand moet ook nog eens inzicht hebben in bepaalde stukken. Het is dan ook niet zo’n makkelijke opgave om alles in goede banen te leiden. Althans, zo lijkt het. Gelukkig is daar VvE-site: het veelzijdige portaal VvE beheer. Eén portaal waar alle VvE beheerstaken samenkomen. Overzichtelijk én veilig. De perfecte oplossing dus.

VvE-site iOS

Eenvoudig notuleren

Video vergadering mogelijkheid

Live stemmen

Portaal VvE beheer als ideale oplossing

Vanuit eigen ervaring binnen een VvE is dit portaal voor het beheer ontwikkeld. Omslachtige communicatie, geen centrale plek voor opslag en beheer van documenten, een ouderwets mededelingen bord bij de ingang en ga zo maar door. Tijdrovend en foutgevoelig, met als gevolg dat het beheer van de VvE een belasting werd, terwijl dit juist heel leuk kan zijn.

Het was tijd om aan een oplossing te werken: één portaal voor VvE beheer, waar alle informatie uitgewisseld kan worden. Met gereguleerde toegang, zodat zowel beheerders als eigenaren van appartementen of units gebruik kunnen maken van hetzelfde portaal en de informatie kunnen inzien waar zij het recht toe hebben.

VvE-site dashboard

Probeer gratis het portaal VvE beheer


Wilt u profiteren van één centraal portaal voor alle communicatie binnen VvE beheer? Met een uitgebreide tekstbewerker waarin alle communicatie kan worden opgesteld én direct gedeeld. Of het nu gaat om officiële mailings, een prikbord of mededelingen bord of (online) vergaderen inclusief uitnodigen en notulen.

Binnen het portaal VvE beheer kunt u zelf een mappenstructuur inrichten, waarbij per map de toegang kan worden gereguleerd. Documenten worden op onze server opgeslagen, zodat u hiervoor geen aparte server hoeft te hosten. Als extra beveiliging wordt alles dat u opslaat geencrypt. Daardoor is de veiligheid van uw bestanden gegarandeerd.

Tijdens uw gratis proefperiode van 30 dagen, kunt u ook leren werken met de overige functionaliteiten in het portaal. Zoals het bijhouden van de ledenadministratie, beheren van de VvE agenda en digitaal stemmen.

Uw eigen portaal VvE beheer

Al tijdens de proefperiode kunt u een eigen domein aanmaken, zodat uw VvE een eigen website heeft. Met het portaal van VvE-site kunt u het portaal op de website zo inrichten zoals u dat wilt. En mist u een bepaalde functionaliteit? Dan kunnen wij deze voor u ontwikkelen. Zo maken we het VvE beheer wel heel eenvoudig. 

Wilt u liever eerst een demo met uitleg over de tool? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Deze demo kunt u direct online inplannen. Hier is natuurlijk ruimte voor vragen. Wilt u uw vragen liever eerst stellen? Neem dan zeker even contact met ons op, we helpen u graag naar het ideale portaal voor VvE beheer.

Wat cijfers op een rijtje...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

VvE vergaderingen

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Super makkelijk, eenvoudig alle functies scheelt een hoop werk. In Corona tijd, mooie oplossing om toch te kunnen vergaderen. Klanten helpdesk prima, reageert onmiddellijk op vragen, dus een dikke pluim
Nico van Delft
VvE de Biermolen
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem