Online VvE beheer

Online VvE beheer is vandaag de dag onmisbaar binnen een Vereniging van Eigenaren. Door de zaken van uw VvE online te regelen, heeft u sneller antwoord op al uw vragen. Bovendien staat alle relevante informatie op één vaste plek. Waar het bij veel VvE's misgaat, is dat de communicatie slecht is en het saamhorigheidsgevoel ontbreekt. Door gebruik te maken van de software van VvE-site kunt u gemakkelijk uw VvE zelf beheren via een eigen website en app.

Alle informatie op één plek

Eenvoudig online vergaderen

Stimuleert de saamhorigheid

Stimuleer het saamhorigheidsgevoel en de betrokkenheid met online VvE beheer

Veel VvE’s delen hun informatie via verschillende platformen. Denk bijvoorbeeld aan communicatie via e-mails, Facebookgroepen en het prikbord in de centrale hal. Hierdoor kan men lang bezig zijn om de juiste informatie te vinden en ontstaat er gemakkelijker miscommunicatie. Door alle informatie te verzamelen op een plek stimuleert u het saamhorigheidsgevoel en de betrokkenheid van alle leden. VvE-site maakt het voor u mogelijk om uw VvE zelf online te beheren, zonder dat u hier veel kennis van hoeft te hebben. Met de gebruiksvriendelijke software bouwt u in een mum van tijd een eigen VvE website en app, waarop u alles omtrent uw VvE bij kunt houden. Online VvE beheer was nog nooit zo gemakkelijk.

De mogelijkheden op uw eigen VvE website en app

Via VvE-site maakt u eenvoudig een website en app voor uw VvE die u zelf kunt beheren. Op deze platformen verzamelt u alle belangrijke informatie op een plaats. Het blijft echter niet alleen bij het delen van informatie, zoals notulen of actielijsten, maar er is nog veel meer mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende mogelijkheden:

Kortom; online VvE beheer via VvE-site biedt u de mogelijkheid om sneller besluiten te nemen en eenvoudiger antwoord te vinden op vragen. Bovendien worden vergaderingen effectiever, omdat de simpelere vragen van VvE leden gesteld en beantwoord worden via het forum. Hier hoeft tijdens een officiële vergadering dus weinig tot geen aandacht aan besteed te worden. U focust zich enkel op de grotere zaken die voor iedereen van belang zijn.

uitleg appartement en eigenaren

Probeer online VvE beheer via onze software gratis uit

Wilt u uw VvE zelf beheren via onze online software, maar twijfelt u nog of dit wat voor u en uw vereniging is? Vraag dan een gratis proefpakket aan, waarbij u onze software voor maar liefst dertig dagen kosteloos uitprobeert. In slechts vijf minuten maakt u al een account en bijpassende website en app. Nodig de leden van uw VvE uit via hun e-mailadres en het begin is gemaakt. Veel plezier met het ontdekken van de vele voordelen die online VvE beheer met zich meebrengt.

Wat cijfers op een rijtje...

10+

jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

Updates

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Onze VvE heeft veel gemak van onze VvE-site: melding en status van storingen, de persoonlijke gegevens van de leden (met de privacy-elementen die de AVG eist), de agenda, de hulp bij (digitale) vergaderingen, het prikbord en de opslagruimte voor documenten. Alles gat zoals het moet gaan.
VvE de Vredenburg
Utrecht
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem