Mijn VvE: uw eigen VvE omgeving

Beheert u de VvE van uw appartementen- of bedrijfsunit complex? Dan is het wel zo prettig wanneer u dit op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier kunt doen. Het liefst zo, dat u alles vanuit één portaal kunt doen: uw eigen “Mijn VvE” omgeving.

Het VvE portaal van VvE-site biedt hier de perfect oplossing. Een alles-in-één tool waarin u een eigen Mijn VvE omgeving heeft, inclusief een website én een app.

VvE-site iOS

Eenvoudig notuleren

Video vergadering mogelijkheid

Live stemmen

Toegang voor leden en bestuur in Mijn VvE

Het VvE portaal, of de Mijn VvE omgeving, biedt voor zowel het bestuur als de leden inzicht in het reilen en zeilen van de VvE. Zo beheert u de toegang tot bepaalde mappen met documenten, zodat deze alleen inzichtelijk zijn voor die personen die hier recht op inzage toe hebben.

Maar ook zaken als huishoudelijke regels, mededelingen, het onderhoudsplan en het bekijken van vergaderstukken zijn onmiskenbaar onderwerpen die binnen het VvE beheer vallen. Door dit alles samen te voegen in de Mijn VvE omgeving, verliezen leden en bestuur zich niet in oneindige emails. Alles is makkelijk vindbaar en inzichtelijk. Communicatie kan binnen het portaal worden opgesteld, verspreid én bewaard.

VvE vergadering online

Vergaderingen via Mijn VvE

 

Niet alleen het opslaan en delen van vergaderstukken is een belangrijk onderdeel in het Mijn VvE portaal. Alles van voorbereiding tot verslaglegging van elke vergadering vindt plaats binnen het portaal. Denk aan het opmaken van de agenda, het inbrengen van documenten, versturen van uitnodigingen en de notulen. Door de geïntegreerde vergaderfunctie, kunnen de vergaderingen via het Mijn VvE portaal worden gehouden én opgenomen. Zo kan de vergadering achteraf ook nog eens makkelijk worden teruggekeken.

Ontdek de voordelen van Mijn VvE portaal voor u

Het Mijn VvE portaal van VvE-site is ontwikkeld door en met VvE beheerders. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de ontwikkelaar precies begrijpt hoe een VvE werkt en dat de tool hier volledig op is afgestemd. Mist u functionaliteit? Dan voegen we dat graag voor u toe, zodat we de Mijn VvE omgeving nog waardevoller voor u kunnen maken.

Zo kunt u bijvoorbeeld ook de ledenadministratie volledig in de tool beheren. U kunt dan ook aangeven welke gegevens voor andere leden zichtbaar zijn en tot welke informatie en mappen zij toegang mogen hebben. De financiële administratie regelt u ook in de Mijn VvE omgeving. Van het verwerken van nota’s voor onderhoud tot de contributie.

We begrijpen dat u gewend bent aan uw eigen manier of tool om uw VvE te beheren. Maar waarschijnlijk loopt u daar ook tegen beperkingen aan, waardoor u bij VvE-site terecht bent gekomen. Om u te laten zien hoe onze Mijn VvE omgeving het beheer van uw VvE kan vergemakkelijken, kunt u een gratis demo aanvragen. Ook kunt u de tool 30 dagen gratis gebruiken. In die 30 dagen heeft u alle functionaliteit tot uw beschikking om zo een goed beeld te kunnen vormen van alle mogelijkheden die het VvE portaal biedt. Wilt u na deze 30 dagen graag gebruik blijven maken van de Mijn VvE omgeving? Dan sluit u een abonnement af en lopen alle gemaakte instellingen gewoon door. Eenvoudig toch?

Wacht daarom niet langer en maak gebruik van dit unieke aanbod. Heeft u nog vragen over onze werkwijze, bepaalde functionaliteiten of wilt u gewoon even sparren? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Wat cijfers op een rijtje...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

VvE vergaderingen

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Super makkelijk, eenvoudig alle functies scheelt een hoop werk. In Corona tijd, mooie oplossing om toch te kunnen vergaderen. Klanten helpdesk prima, reageert onmiddellijk op vragen, dus een dikke pluim
Nico van Delft
VvE de Biermolen
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem