De voordelen van mijn VvE portaal

De voordelen van mijn VvE portaal

Een VvE beheren, daar komt behoorlijk wat bij kijken. Niet alleen op de achtergrond maar ook in het contact en het informeren van de VvE leden. Als beheerder wilt u dit natuurlijk op een zo goed mogelijke manier doen. Ook vanuit het oogpunt van efficiëntie. Maar hoe pakt u dit aan? Biedt uw VvE leden inzicht en overzicht in het reilen en zeilen van de VvE met een “Mijn VvE portaal”.

VvE-site iOS

Eenvoudig notuleren

Video vergadering mogelijkheid

Live stemmen

Voor- en nadelen van “mijn VvE portaal”

Is een “mijn VvE portaal” echt zo’n goede oplossing? We gaan graag in op de voor- en nadelen hiervan, zodat u zelf een afweging kunt maken wat de beste oplossing is voor uw VvE. 

Een VvE portaal biedt verschillende voordelen en functionaliteiten waardoor het VvE beheer efficiënter en transparanter kan worden gemaakt. We lichten graag een aantal van deze voordelen voor u uit.

 1. Toegankelijk en gemak
  Zowel eigenaren van appartementen/units en bestuursleden hebben op een vooraf ingesteld niveau toegang tot informatie en documenten. Zo kunnen zij vanaf elke gewenste locatie inloggen en zaken als notulen, onderhoudscontracten, stemmingen en mededelingen raadplegen. 
 2. Communicatie
  Alle communicatie kan vanuit het portaal worden gedaan. Dat is dus hét centrale punt waar u ook alles kunt terugvinden. Geen gedoe meer met wie welke email heeft verzonden, want het is allemaal terug te vinden. De communicatie via mijn VvE portaal verloopt dus een stuk soepeler en efficiënter. Ook onderling kunnen eigenaren communiceren via het portaal, om bijvoorbeeld vragen te stellen of discussies te voeren.
 3. Documentenbeheer
  Belangrijke documenten zoals reglementen, aktes, verzekeringspolissen en contracten kunnen eenvoudig bij elkaar op één plek worden bewaard. Zoeken naar de juiste map, die wellicht bij iemand anders thuis ligt, is daarmee verleden tijd. De documenten zijn voor iedereen toegankelijk, mits ze de juiste rechten hebben om ze te kunnen inzien.
 4. Financieel beheer
  Begrotingen, facturen en betalingsoverzichten kunnen eenvoudig worden beheerd in het “mijn VvE portaal”. Ook herinneringen voor betalingen kunnen via het portaal worden verzonden.
 5. Vergaderen
  Alles van de voorbereiding tot de vergadering zelf en de uitgewerkte notulen en besluitvorming wordt via “mijn VvE portaal” geregeld. Het verzenden van de uitnodiging, opstellen en delen van de agenda, de (video)vergadering zelf, stemmen en het opstellen en delen van de notulen: aan alles is gedacht. Ook wanneer de vergadering fysiek plaatsvindt, kan de app worden gebruikt voor het uitbrengen van stemmen én wordt direct het resultaat zichtbaar. 

 

Nadelen die soms worden genoemd over het gebruik van een “mijn VvE portaal”, zijn bijvoorbeeld kosten, technologische bekwaamheid en privacy gevoeligheid. 

Gelukkig heeft VvE-Site op al deze nadelen ingespeeld. Belangrijk is natuurlijk om transparant te zijn over de kosten. Deze zijn afhankelijk van de grootte van de VvE maar liggen ver onder het niveau van uitbesteden. 

Om te zorgen dat de app en website door een ieder gebruikt kunnen worden, is het ontwerp volledig gericht op gebruiksgemak. Dat horen we ook regelmatig terug van gebruikers. Boek gerust een vrijblijvende demo en ontdek hoe “mijn VvE portaal” gebruikt wordt. 

Als laatste en zeker niet minst belangrijke, de privacy. Een onderwerp dat de laatste jaren steeds belangrijker is geworden. Binnen het portaal van VvE-Site is per sectie of per document in te stellen door wie dit mag worden geopend. Dit kunt u per persoon of per rol inrichten. Zo bent u als VvE beheer altijd in controle. 

Mijn VvE portaal voor uw VvE?

Natuurlijk is elke VvE uniek en is het belangrijk om een goede afweging te maken. Heeft u dus vragen of wilt u graag ontdekken hoe het “mijn VvE portaal” van VvE-Site het beheer van uw VvE eenvoudig en efficiënt kan maken? Boek dan vrijblijvend een gratis demo of ga direct zelf aan de slag! De eerste 30 dagen kunt u VvE-Site gratis proberen en zit u nergens aan vast. Besluit u na de proefperiode een abonnement af te sluiten? Dan wordt het portaal omgezet in een abonnement en blijven alle instellingen staan. U verliest dus geen documenten, instellingen of andere zaken maar kunt verder gaan waar u gebleven was.

Wat cijfers op een rijtje...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

VvE vergaderingen

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Super makkelijk, eenvoudig alle functies scheelt een hoop werk. In Corona tijd, mooie oplossing om toch te kunnen vergaderen. Klanten helpdesk prima, reageert onmiddellijk op vragen, dus een dikke pluim
Nico van Delft
VvE de Biermolen
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem