Snel starten

Het is super makkelijk om te starten met VvE-site!

1

Meld jouw VvE aan

Vul het aanmeldformulier in. Vul jouw naam en e-mail adres en de naam van jouw VvE in. Je ontvangt nu van ons een e-mail met inloggegevens om op jouw VvE in te loggen!

Jij wordt automatisch de Site-beheerder van de VvE (dit kan je later wijzigen). Jij kan nu de andere leden uitnodigen en instellen wie wat mag zien en wie wat mag doen op de site.


2

Inloggen

Open de e-mail en klik op de link inloggen. Vul je e-mail adres in en vervolgens het wachtwoord (staat in de e-mail). Let op: Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Als je succesvol bent inlogd kan je eigen wachtwoord kiezen.


3

VvE-site ontdekken

Ontdek alle handige functies die wij voor jouw VvE hebben gemaakt. We hebben ons best gedaan om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je te maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de modules Documenten, Agenda of Online stemmen.


4

Leden uitnodigen

Als je alle functionaliteiten hebt ontdekt is het tijd om de rest van jouw VvE uit te nodigen! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is het e-mail adres van de persoon die je uit wilt nodigen. Wij versturen automatisch een e-mail naar de persoon met daarin hun persoonlijke wachtwoord.


Genoeg gelezen? Meld jouw VvE nu aan!

Registreren

© Copyright 2018 - VvE-site.nl - Privacy beleid - Algemene voorwaarden