Er zijn al 6167 VvE's met een eigen website op VvE-site!

Alle pluspunten van VvE-site gratis

  • Alle VvE leden een eigen inlogcode
  • Prikbord
  • Online storingen afhandelen
  • Documenten uitwisselen
  • Actielijst
  • Ledenlijst
  • Forum
  • Agenda
  • Berichten uitwisselen

Gratis VvE website

VvE-site is gratis te gebruiken voor alle VvE's. Hieronder ziet u de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook gelijk een site voor uw VvE aanmaken om het zelf te ervaren.


Eigen inlogcode

Alle leden ontvangen per e-mail een eigen inlogcode

VvE-site.nl is een beveiligde omgeving. Dat betekent dat niet zomaar iedereen bij de gegevens van uw VvE kan. Alleen mensen die u zelf heeft uitgenodigd kunnen inloggen!

Het is heel eenvoudig om bewoners toe te voegen aan de website van uw VvE. U hoeft hier alleen het e-mail adres voor op te geven. Er wordt automatisch een welkomstemail met eigen inloggegevens naar de betreffende persoon verstuurd.


VvE documenten centraal en veilig

Alle VvE documenten centraal opgeslagen

Op VvE-site.nl kunt u eenvoudig documenten opslaan en delen met de leden van de VvE. Denk bijvoorbeeld aan de notulen van de laatste vergadering, de splitsingsakte, een offerte of het huishoudelijk reglement. Daarnaast kunt u indien u dat wilt documenten alleen voor de bestuursleden beschikbaar stellen.

U kunt zelf heel gemakkelijk nieuwe mappen aanmaken om een goede structuur neer te zetten.


Ledenlijst

Uw VvE ledenlijst altijd up-to-date

U kunt bij ons de leden van uw VvE eenvoudig in het systeem invoeren. Uw ledenlijst is overzichtelijk en compleet! Contactgegevens zijn waar u ook bent binnen handbereik.


Forum voor uw VvE

Eenvoudig vragen voorleggen aan uw VvE

Wanneer u iets over een bepaald onderwerp wilt bespreken met de leden van de VvE, kunt u heel gemakkelijk een bericht op het forum plaatsen. Hier kunnen de leden van de VvE uw vraag/bericht lezen en daar op antwoorden.


Storingen melden

Alle storingen en reparatieverzoeken online

Bewoners kunnen een storing of reparatieverzoek online melden. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage of ruitschade. U kunt zelf kiezen welke personen er voor de storingen een automatische e-mail moeten ontvangen.


Agenda

Alle VvE afspraken vastleggen

Door gebruik te maken van de agenda functie van VvE-site.nl bent u er in ieder geval zeker van dat de Algemene ledenvergadering niet vergeten wordt!

U kunt een agendapunt aanmaken door eerst de datum en tijd te selecteren, en dan de locatie, titel en omschrijving. Zoals bij bijna alle functies kunt u er ook voor kiezen om automatisch een e-mail bericht te versturen naar de leden van de VvE.


Actielijst

Alles wat er moet gebeuren in één lijst

Met de module actielijst kunt u eenvoudig actiepunten aanmaken en toewijzen aan een persoon. Door een datum op te geven kunt u eenvoudig acties inplannen. De acties van de actielijst worden automatisch in de agenda gezet. Wel zo makkelijk!


Prikbord

Een snelle mededeling voor alle bewoners

Wilt u iets aankondigen of zomaar een bericht voor alle leden plaatsen? Dan kunt u een bericht op het prikbord plaatsen. U hoeft nu nooit meer met briefjes te werken en iedereen ontvangt indien gewenst automatisch een e-mailnotificatie!


Personaliseren website

De site helemaal eigen maken

U kunt op VvE-site een mooie foto van uw gebouw plaatsen, of zoals sommige VvE's zelfs een eigen logo plaatsen. Ook kunnen alle leden van uw site een eigen foto (avatar) uploaden als ze dat willen.

Bovenstaande functies zijn slechts om een korte indruk van VvE-site te geven. Er is nog veel meer! Registreer nu gratis om de voordelen van VvE-site zelf te ervaren.

Gratis website aanmaken