fbpx

Elektronisch stemmen binnen uw VvE

Wist u dat het mogelijk is om snel en nauwkeurig elektronisch te stemmen binnen uw VvE? Of u nu een nieuw bestuurslid zoekt of de mening van de leden over een bepaald vraagstuk wilt weten; elektronisch stemmen biedt uitkomst voor elke VvE. Bij VvE-site hebben we software ontwikkeld waarmee u een eigen website en app maakt. Via deze website en app kunt u naast elektronisch stemmen nog veel meer doen.

Online machtigingen afgeven

Automatisch berekenen stemuitslag

Stemgewicht per deelnemer

Elektronisch stemmen en nog veel meer met een eigen VvE website

Wanneer u kiest voor online VvE beheer via een eigen website en app, zult u al snel de vele functies van onze software ontdekken. Naast dat u elektronisch kunt stemmen, kunt u ook een forum bijhouden of bijvoorbeeld een VvE-vergadering organiseren. Natuurlijk is er ook voldoende opslagruimte om alle relevante informatie omtrent uw VvE te bundelen. Doordat u alle activiteiten en informatie via één platform met elkaar deelt, komt dit het saamhorigheidsgevoel en de betrokkenheid van uw VvE ten goede.

VvE oprichten

Test de gebruiksvriendelijke software dertig dagen gratis uit

Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om eenvoudig en veilig elektronisch te stemmen binnen uw VvE? En wilt u graag ontdekken wat er nog meer mogelijk is met onze software? Maak dan gerust een gratis proefaccount aan waarmee u de website en app dertig dagen kosteloos uitprobeert. U zult al snel ontdekken dat u niet meer zonder deze gebruiksvriendelijke software kunt. 

Wat cijfers op een rijtje...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

Updates

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Onze VvE heeft veel gemak van onze VvE-site: melding en status van storingen, de persoonlijke gegevens van de leden (met de privacy-elementen die de AVG eist), de agenda, de hulp bij (digitale) vergaderingen, het prikbord en de opslagruimte voor documenten. Alles gat zoals het moet gaan.
VvE de Vredenburg
Utrecht
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem