Beheer van een VvE lastig? Niet met VvE-Site!

Beheer van een VvE lastig? Niet met VvE-Site!

Bij het beheer van een VvE komt nogal wat kijken. Papierwerk, financiële administratie en communicatie kunnen het beheer onoverzichtelijk maken en komen transparantie vaak niet ten goede.

Veel VvE beheerders gebruiken voor elk onderdeel een andere tool en omdat de werkzaamheden zijn verdeeld onder het bestuur ligt alles verspreid op verschillende adressen. Niet bepaald overzichtelijk en zeker niet efficiënt. VvE-Site is ontwikkeld vanuit de gedachte dat dit beter moet kunnen. Eén tool, één plaats waar alles terug te vinden is. Het hele beheer én communicatie met de leden vanuit een centrale website en app. Eenvoudig en alles binnen handbereik. Zó wordt het beheer van een VvE weer écht leuk!

VvE-site iOS

Eenvoudig notuleren

Video vergadering mogelijkheid

Live stemmen

Alles dat u nodig hebt binnen handbereik

Vanaf de laptop, computer of gewoon op de mobiele telefoon: VvE-Site is altijd binnen handbereik. Zo wordt het wel heel makkelijk om het beheer van de VvE te doen.

Van e-mail tot het opslaan en delen van documenten. Toegangsbeheer door middel van een rechtenstructuur, zodat u in de hand kunt houden wie welk document mag openen. Maar daar houdt het niet op. Even een mededeling op het prikbord plaatsen, een opdracht voor onderhoud uitsturen of een stemming; het kan allemaal. Beheer uw VvE gewoon vanuit de luie stoel met behulp van de handige app of website. Natuurlijk op een eigen URL, zodat het makkelijk te bereiken is.

5x Zo maakt u beheer van VvE eenvoudig én leuk

Om het beheer van een VvE in goede banen te leiden, is het wel zo prettig als alles gestroomlijnd verloopt en inzichtelijk is. Lees onze waardevolle tips om het beheer van uw VvE te optimaliseren met behulp van VvE-Site:

1. Verbeterde communicatie
Communicatie is één van de belangrijkste aspecten van succesvol VvE beheer. Onderling onder het bestuur, met leden en met derden, communicatie komt telkens weer terug. Belangrijk dus om dit goed aan te pakken én bovenal inzichtelijk te hebben voor iedereen binnen het beheer.

VvE-Site heeft een uitgebreide berichten-functionaliteit, waar berichten kunnen worden opgesteld, verzonden en bewaard. Zowel binnen de VvE als naar externe partijen. Iedereen met de daarvoor benodigde rechten kan die berichten inzien, zodat taken binnen het beheer eenvoudig kunnen worden overgenomen en iedereen op de hoogte is van alles dat speelt.

Ook VvE leden onderling kunnen op deze manier met elkaar communiceren, zonder eindeloze e-mailketens of miscommunicatie.

2. Beheer van documenten
Een VvE beheren, daarvoor zijn nogal wat documenten nodig. Akten, contracten, ledenadministratie, financiële administrati, notulen en ga zo maar door. Met VvE-Site wordt dit een fluitje van een cent. Alles wordt centraal opgeslagen en is dus voor iedereen met de juiste rechten (die u zelf kunt bepalen) inzichtelijk. Nooit meer zoeken naar die ene map die bij een collega-beheerder thuis blijkt te staan dus, maar direct te openen vanuit de website of app. Niet alleen praktisch en efficiënt maar ook nog eens goed voor het milieu!

3. Bevorderen van transparantie en participatie
Het geheim van een succesvolle VvE is transparantie en participatie. Het één vaak het gevolg van het ander. VvE’s die hun leden inzicht geven in financiële rapporten, vergaderagenda’s en besluitvorming, merken een hogere betrokkenheid. Leden zijn dan eerder geneigd mee te denken en deel te nemen aan discussies en polls. Zo voelen zij zich betrokken en dat zorgt voor vertrouwen in de beheerders van de VvE.

4. Beheer van het onderhoud
Om het gebouw in goede conditie te houden is onderhoud cruciaal. Beheer eenvoudig het onderhoud in een MJOP: het meerjaren onderhoudsplan. Natuurlijk regelt u ook dat in de tool van VvE-Site. Zo weet u precies wanneer u welk onderhoud moet plannen, welke partijen daarvoor ingeschakeld kunnen worden én deelt u de planning met de leden. Ook de financiële afhandeling kunt u vanuit dezelfde plek regelen. Is ergens een defect aan het pand? Dan kan dat door de leden worden aangegeven, waarna dit door het beheer van de VvE meteen kan worden aangepakt.

5. Financieel beheer
Zoals eerder gezegd is het inzicht in financieel beheer van de VvE cruciaal voor een succesvolle samenwerking met de leden. Ondanks de complexiteit is het eenvoudig om de leden inzicht te geven via VvE-Site. De tool is voorzien van een uitgebreide boekhoudmodule, waardoor het bijhouden van de financiën een gestroomlijnd proces wordt.

Dé tool voor succesvol beheer van uw VvE

De kracht van VvE-Site ligt in de oorsprong: tijdens het beheren van een VvE merkte oprichter Martin Pruim dat er nog geen alles in één tool bestond. Deze heeft hij dan ook ontwikkeld om alle losse processen te vervangen. En met succes: al bijna 600 VvE’s profiteren maandelijks van het gemakt en de efficiëntie. 

Dus wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan of probeer 30 dagen gratis! Bent u tevreden, dan wordt het proefabonnement omgezet en kunt u gewoon verder met alle instellingen die u al heeft gedaan.

Wat cijfers op een rijtje...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Gebruikers

1K+

VvE vergaderingen

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Super makkelijk, eenvoudig alle functies scheelt een hoop werk. In Corona tijd, mooie oplossing om toch te kunnen vergaderen. Klanten helpdesk prima, reageert onmiddellijk op vragen, dus een dikke pluim
Nico van Delft
VvE de Biermolen
Hartstikke mooie en duidelijk site. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 mensen enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de leden publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de site worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem