Een website en app voor u als eigenaar van een appartement

Woont u in een appartement en bent u daarom als eigenaar lid van een VvE? Dan weet u vast dat het soms lastig kan zijn om bepaalde informatie over uw VvE te vinden of om contact te leggen met andere eigenaren. Door een eigen website en app te maken via VvE-site kunt u alle relevante informatie omtrent uw VvE bundelen op één centrale plek. Bovendien kunt u via een forum en via online vergaderingen eenvoudig in contact komen met elke andere eigenaar van een appartement in uw complex.

Online informatie uitwisselen

Alles over uw appartement op één plek

Stimuleert de saamhorigheid

Vergroot de betrokkenheid van elke eigenaar van een appartement in uw complex

Door gebruik te maken van een website en app van VvE-site zorgt u voor meer saamhorigheidsgevoel, meer betrokkenheid én meer verbondenheid. Bovendien kunnen er op deze manier sneller betere besluiten genomen worden. Ons platform zorgt ervoor dat u op een moderne manier met enkele muisklikken de leden van uw VvE bereikt en dat u moeiteloos en veilig documenten, bestanden en andere informatie kunt delen. Elk lid heeft hier dus aanzienlijk belang bij.

uitleg appartement en eigenaren

U kunt onze app voor VvE eigenaren 30 gratis uitproberen

Bent u de eigenaar van een appartement en een bestuurslid van de VvE? Laat uw VvE dan kennismaken met onze software door deze dertig dagen gratis uit te proberen. Al binnen vijf minuten maakt u een proefaccount aan, waarna u aan de slag kunt met de website en app. U nodigt alle leden eenvoudig uit via e-mail, zodat ook zij het nieuwe platform kunnen uittesten. Al snel zult u merken dat de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud van onze software ten goede komen voor uw VvE.

Waarom uw appartement beter af is met een app voor eigenaren

Een VvE app kan het makkelijk maken voor eigenaren om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en informatie over de VvE. Daarnaast kan een VvE app een geweldige manier zijn om de communicatie en samenwerking tussen eigenaren te stimuleren. Hier zijn een paar manieren waarop een app uw vereniging van huiseigenaren ten goede kan komen:

Gemakkelijke toegang tot informatie over de VvE

Een van de beste dingen van een app voor uw VvE is dat het gemakkelijk toegang biedt tot belangrijke informatie over de VvE. Of bewoners nu de evenementenkalender willen bekijken, contactinformatie voor bestuursleden willen vinden of het laatste nieuws uit de VvE willen lezen, ze kunnen het allemaal doen vanaf hun smartphone met een app.

Verbeterde communicatie en samenwerking tussen eigenaren van een appartement

Een ander voordeel van een VvE app is dat het de communicatie en samenwerking tussen bewoners kan verbeteren. Met een app kunnen buren gemakkelijk met elkaar in contact komen en belangrijke informatie delen. Als er bijvoorbeeld een probleem is met de gemeenschappelijke lift of iemand is op zoek naar aanbevelingen voor een goede lokale loodgieter, kunnen bewoners hierover berichten in de app en antwoorden krijgen van hun buren.

Meer betrokkenheid van bewoners

Een VvE app kan ook helpen de betrokkenheid te vergroten bij bewoners die anders misschien niet betrokken zijn bij de VvE. Door gemakkelijk toegang te bieden tot belangrijke informatie en het voor bewoners gemakkelijk te maken om met elkaar in contact te komen, moedigt een VvE app bewoners aan om meer belangstelling te tonen voor hun VvE en betrokken te raken bij het reilen en zeilen. Het resultaat is een grotere opkomst bij VvE vergaderingen en -evenementen en een grotere tevredenheid over de VvE.

Natuurlijk zijn niet alle VvE’s gelijk. Dus voordat u beslist of een app geschikt is voor uw VvE, moet u onderzoek doen en een ervaren provider selecteren die de behoeften van VvE’s begrijpt. 

Cijfers voor appartements eigenaren...

10+

Jaar ervaring

550+

VvE's

30K+

Eigenaren

1K+

Updates

Wat onze klanten zeggen

De proefperiode is uitstekend bevallen en inmiddels een abonnement afgesloten. Support was echt van topklasse. Vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Tijdens de demo ook veel mogelijkheden gehad om vragen te stellen. Contact verliep erg prettig. Ervaringen met de site tot dusver veelbelovend!
Ron van Geldorp
VvE Basiushof Spaarndam
Onze VvE heeft veel gemak van onze VvE-site: melding en status van storingen, de persoonlijke gegevens van de leden (met de privacy-elementen die de AVG eist), de agenda, de hulp bij (digitale) vergaderingen, het prikbord en de opslagruimte voor documenten. Alles gaat zoals het moet gaan.
VvE de Vredenburg
Utrecht
Hartstikke mooie en duidelijk site voor eigenaren van een appartement. Ik heb van de 80 appartementen zo'n 70 eigenaren enthousiast weten te krijgen. Nog niet met de interne vergadertool gewerkt, maar met Teams als video verbinding en stemmen is ook prima gegaan.
Handig dat je mooie communicatie middelen hebt.
Ook handig dat je op en aanmerkingen kan geven en daarop stemmen, om verbeteringen te krijgen.
Huub van Amelsvoort
VvE Wilhelmina Staete Den Haag
De site van VvE-Site.nl werkt goed en de inhoud is eenvoudig te onderhouden. Het bestuur kan via de site alle belangrijke zaken voor de eigenaren publiceren. Het berichtenverkeer wordt intern gehouden en in een archief worden opgeslagen. Ook het meer jaren onderhoudsplan kan via de app voor eigenaren worden eenvoudig worden gepubliceerd.
Han Bergmans
VvE de Hibiscus Arnhem